Ethno-vegan - India

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Európában is egyre többen lesznek vegánok a fenntarthatóság jegyében, elhagyják a hús-tojás-tejtermék szentháromságát, amire a nyugati konyhai kultúrkör épül. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Ma este Indiába kirándulunk, ahol vallási okokból majdnem mindenki vegán. Egy hatalmas vegán thali vegyestálat készítünk sok klassz fűszerrel és zöldséggel, lencsével és persze chilivel.

MENU

  • Coconut vegetable curry
  • Potato & green beans jalfrezi
  • Bengal masoor dhal
  • Vegetable pulao rice
  • Aloo paratha / Indian potato stuffed flatbread
  • Mango chutney

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

29 November 2021 - Monday
18:00 - 21:00 Páva utca
29 December 2021 - Wednesday
10:00 - 13:00 Páva utca

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU