Salmon-lover: Lazac 5 féleképp
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A lazac az egyik legnépszerűbb halfajta - sokszor még azok is kedvelik, akik általában nincsenek annyira jóban a halakkal. Ez nem csoda, hiszen pompás a színe, állaga, illata és íze. Ezen a kurzuson beazonosítjuk a hal különböző részeit, átbeszéljük, hogy melyik részét mire lehet használni, és hogyan szabadulunk meg a szálkáktól. Ellenállhatatlan party-fogásokat készítünk előételként: pástétom, tatár és carpaccio, melyek remek kínálófalatkák lehetnek egy házibulin is. Ezután egy príma hallevest készítünk, melyben tombolnak a zöldfűszerek, végül pedig egy fejedelmi lazac burgerrel zárunk.
MENÜ
- Nordic salmon soup, green herbs / Zöldfűszeres lazac leves
- Salmon steak, black salsify, hollandaise sauce / Lazac steak, feketegyökér, tejszínes hollandi mártás
- Gravlax / Pácolt lazac
- Salmon carpaccio / Lazac carpaccio
- Smoked salmon tartare / Füstölt lazac tatár
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.