VOUCHER VÁSÁRLÁS ONLINE

Chefparade voucher online vehető meg – utána emailen pdf-ként elküldve vagy otthon kinyomtatva adható át az ajándékozottnak, de szívesen adunk díszborítékot is, ha befáradsz Bécsi úti üzletünkbe. A rendszer minden esetben 1 fős vouchereket állít ki, így bárhogyan variálható. A vouchert egy évig lehet felhasználni – és bármelyik kurzusunkra érvényes. A voucher(ek) ára 18.990,- Ft, 32.990,- Ft, 43.990,- Ft illetve 54.990.- Ft ---- 1, 2, 3 illetve 4 voucher vásárlása esetén.  Korlátlan italcsomag ára  3.990,- Ft / voucher (fő).

A vouchert ajándékba kapó (ajándékozott) választhatja ki, hogy melyik kurzusra jönne - online tud bejelentkezni a voucheren található vonalkód/szám megadásával.

Amennyiben 1 éven belül az ajándékozott nem tudja felhasználni a vouchert és nem szeretné veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhet a hosszabbítási lehetőségével. A lejáratot 3 vagy 6 hónappal lehet meghosszabbítani, ennek ára: 1.899,- Ft illetve 3.299,- Ft. 
 
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy nyílt főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül.

VOUCHER ÉRVÉNYESÍTÉS

Ha korábban vásárolt régebbi típusú, vagy ajándékba kapott nyomtatott voucherrel rendelkezel (8 számból álló), akkor add meg annak számát és automatikusan lecseréljük újabb típusúra, mely a fiókodban azonnal rendelkezésedre áll.

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

Ajándék voucher
fő részére
Beváltható a Chefparade Főzőiskolában, bármely főző, illetve desszert villámkurzusra.
1094 Bp., Páva u. 13. | 1023 Bp., Bécsi út 27. | 2091 Etyek, Öreghegyi Pincesor
www.chefparade.hu | hello@chefparade.hu | Telefon: +36 (20) 371-5004

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya OTP

A díjat bankkártyád segítségével a legkönnyebb kiegyenlítheted. Az OTP Mobil SimplePay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadása által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalára.

Bankkártya Stripe

A díjat a Strip Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Végösszeg:
HUF

H
K
SZE
CS
P
SZO
V