VOUCHER VÁSÁRLÁS ONLINE

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

Ajándék voucher
fő részére
Beváltható a Chefparade Főzőiskolában, bármely főző, illetve desszert villámkurzusra.
1094 Bp., Páva u. 13. | 1023 Bp., Bécsi út 27. | 2091 Etyek, Öreghegyi Pincesor
www.chefparade.hu | hello@chefparade.hu | Telefon: +36 (20) 371-5004

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya OTP

A díjat bankkártyád segítségével a legkönnyebb kiegyenlítheted. Az OTP Mobil SimplePay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadása által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalára.

Bankkártya Stripe

A díjat a Strip Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Végösszeg:
HUF

Vásárlás

Chefparade voucher online vásárolható meg. Ehhez először regisztrálnod szükséges, majd vásárlást követően automatikusan bekerül a személyes profilodba. Innen emailen pdf-ként elküldve vagy otthon kinyomtatva adható át az ajándékozottnak, de átvehető személyesen is nyomtatva díszborítékban, ha befáradsz Bécsi úti üzletünkbe előre egyeztetett időpontban. A rendszer minden esetben 1 fős vouchereket állít ki, így bárhogyan variálható. A voucher(ek) ára 19.990,- Ft, 35.990,- Ft, 47.990,- Ft illetve 59.990.- Ft ---- 1, 2, 3 illetve 4 voucher vásárlása esetén. Korlátlan italcsomag ára 3.990,- Ft / voucher (fő).

Érvényesítés

Amennyiben ajándékba kapott voucherrel rendelkezel, és még nem vagy regisztrált tagunk, úgy először kérjük regisztrálj oldalunkon. Belépést követően az ajándékba kapott vouchered számát (vonalkód) kell megadnod a voucher érvényesítés oldalunkon. Sikeres érvényesítést követően az e-vouchered automatikusan bekerül a személyes profilodba, amelyet azonnal fel is használhatsz kurzus jelentkezéskor.

Felhasználás

A vouchert egy évig lehet felhasználni kurzus jelentkezéshez a lejárat napjáig kell bejelentkezni egy, akár későbbi dátumú kurzusra– és bármelyik szabad kurzusunkra érvényes. A lejáratról időben értesítünk, amennyiben aktiválva van Chefparade profilba a voucher. A voucher szabadon továbbadható, illetve tovább ajándékozható. Erre vonatkozó lehetőségeket a személyes profilodban találsz a vouchereim menüpontban.

Meghosszabbítás

A voucher lejáratát megelőzően pár héttel e-mailen értesítést küldünk ha még nem használtad fel azt kurzus jelentkezéshez. Az értesítéstől a voucher lejáratáig lehetőséget biztosítunk vouchered meghosszabbítására, arra az esetre ha nem találnál számodra megfelelő kurzust. A meghosszabbítást online éred el a küldött értesítőből vagy a lejáró voucherednél (lejárat előtt 30 napon belül) is megtalálod az erre vonatkozó opciót. A hosszabbítás 3 vagy 6 hónapra biztosítjuk, melynek díja 1.999.- illetve 3.599,- Ft.

Kérjük vedd figyelembe, hogy nyílt főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a csoportos programok oldalunkon keresztül.