Pastaparádé – hazai különkiadás
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Magyarország tésztanagyhatalom - mégha elsőre nem is gondolnánk. Ezalatt nemcsak azt értjük, hogy sokan vagyunk tésztarajongók, hanem hogy kulináris örökségünkben számos friss és száraz tészta előétel, főétel és desszert is szerepel. Ma négy klassz friss burgonyás/tésztást fogást hozunk - nosztalgikus ízutazás szüleink-nagyszüleink konyhájába. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!
MENU
- Tócsni, kapros-tejfölös mártogató / Hash Browns, with dill sour cream dip
- Egyben sült sertésdagadó, dödölle, uborkasaláta
- Juhtúrós sztrapacska / Potato dumpling with sheep cheese
- Mákos nudli / Rolled potato pasta with poppy seed
DATES
Unfortunately there are no dates available.
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.
HASHTAGIFY
Book recommendations for the course
Look for it in our webshop or you can also buy it from the chef after class...