Meze love from Egypt to Morocco

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Mezzemánia sorozatunkban ezúttal elkalandozunk a Mezze kultúra fő területéről a Levante történelmi-földrajzi régióból. Nyugatra vesszük az irányt: a Szahara feletti muszlim Afrika, a Földközi tenger déli vidéke és a berber népek konyhájából kevertünk egy klassz válogatást. Megjelennek a térségre jellemző egytálételek is, illetve könnyebb fogások, mint saláták, mártogatósok, zöldségek, meleg és hideg előételek egy kis egzotikus csavarral.

MENU

  • Foul mudammas / Fava bean puree
  • Duqqa / Spicy hazelnut spread
  • Salata meshweya /Tunisian grilled pepper salad, tuna, eggs
  • Meatballs kefta tagine
  • Imbatin / Fried potato wedges stuffed with meat
  • Salata baladi / Mixed fresh salad from Egypt
  • Matloua bread / Fresh homemade yeast bread

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU