Basics of Sousvide powered by CASO SOUSVIDE CENTER

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty:
Language: Hungarian
Prices:
1 person / course = 15.990,-
2 person / course = 27.990,-
Több mint egy évtizede mindenki erről beszél. És tényleg: a hosszú idő és az alacsony hőfok csodát tesz a húsokkal. Ma ezt fogjuk bemutatni háromféle nagyon elterjedt hússal: sertésszűz, csirkemell, marhahátszín. És amíg a húsaink puhulnak remek köreteket készítünk hozzá - ezeket is háromféleképp. Minden technikai és technológiai tudnivalót is alaposan átnézünk legyen szó a húsokról, illetve, vákuumozó gépről, tasakokról és fóliákról, souvide kádakról.

MENU

  • Sous vide chicken breast, kohlrabi mash, steak potato
  • Sous vide pork tenderloin, sweet potato mash, grilled mozzarella
  • Sous vide beef sirloin, brussel sprouts, macadamia nut

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

03 March 2020 - Tuesday
18:00 - 21:00 Bécsi út
10 March 2020 - Tuesday
18:00 - 21:00 Bécsi út

COURSE REMINDER…

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU