All about shrimps and prawns - the grill

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: English
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzőtt rák.

MENU

  • Fried shrimps and cocktail sauce
  • Scampi alla busara / Scampi busara style
  • Sweet and spicy glazed shrimp skewers
  • Gambas al pil pil / Pil-pil prawn
  • Black tiger on the grill, chimichurri sauce
  • Cooked lobster canapés

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

27 November 2021 - Saturday
10:00 - 13:00 Etyek
15 January 2022 - Saturday
10:00 - 13:00 Etyek
15 January 2022 - Saturday
16:00 - 19:00 Etyek

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU