Surf and turf steak

A vörös húsok találkozása a tenger gyümölcseivel
RÉSZLETEK

Török megaklasszikusok

Ízek és alapanyagok varázsa
RÉSZLETEK

Chili lover

Azoknak, akik forrón szeretik!
RÉSZLETEK

Parrallida Argentina

Grillezünk Argentín módra
RÉSZLETEK

Hentesműhely

A very PIG deal!
RÉSZLETEK

Brazil klasszikusok

Foci. Szamba. Karnevál. És az ételek?
RÉSZLETEK

Steak rajongók figyelem!

Rare, medium, well done - mindent megmutatunk
RÉSZLETEK

Street Food India

Pakora, samosa, pav bhaji, chaat salad.
RÉSZLETEK

Kirándulás az Alpokon át

Tirol és Bajorország
RÉSZLETEK

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V
18 éve főzünk együtt veletek
156 tematikus kurzus
8 saját kiadású szakácskönyv
2 budapesti és 1 etyeki helyszín

KERESS KEDVENCEINK KÖZÖTT

India

India

Ismered meg a világ legfűszeresebbb és legcsípősebb konyháját!
RÉSZLETEK
Dél és Kelet-Ázsia

Dél és Kelet-Ázsia

Utazz velünk Japántól Indonéziáig - Koreán, Kínán, Vietnámon és Thaiföldön át!
RÉSZLETEK
Vega és vegán

Vega és vegán

Legízletesebb hús-, hal-, tej- és tojásmentes receptjeink
RÉSZLETEK
Olasz

Olasz

Tészták, édességek, saláták, hús és hal. Toszkána, Szicília, Campania és a többi olasz régió ízei.
RÉSZLETEK
Desszert és Csoki

Desszert és Csoki

Édesszájúak, figyelem! Csoki, pite, macaron, sütemények minden mennyiségben!
RÉSZLETEK
Húsimádó

Húsimádó

Hirtelen sütés, egyben sütés, grill, burger, saslik, nyárs, steak, BBQ!
RÉSZLETEK
Chefparade: a (főző)kurzusok világa

Chefparade: a (főző)kurzusok világa

A Chefparade-nak több mint 150 főzőkurzusa van. De hogyan lehetséges mindez? Ismerd meg a Chefparade főzőkurzusok világát ebben a rövid összefoglaló videóban!
Közel-Kelet és Arábia

Közel-Kelet és Arábia

Az 1001 éjszaka gasztro meséi: Perzsiától Marokkóig.
RÉSZLETEK
Halimádó

Halimádó

Halak és minden más, az édes vizekből és tengerekből egyaránt.
RÉSZLETEK

#Chefparade Szakácskönyvek

Bármikor visszaidézheted, amit megtanultál!

Saját kiadású Szakácskönyveinkkel otthon is folytathatod a tanulást vagy mélyítheted tudásod!

Irány a szakácskönvybolt

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

Ha szeretnéd egy klassz főzőkurzussal meglepni a szeretteidet, de nem tudod mikor érnek rá, akkor az ajándékvoucher a legjobb megoldás.

Vouchereink biankó kuponok, tehát szabadon választott kurzusra felhasználhatóak a vásárlástól számított 1 éven belül. Így az ajándékozott maga döntheti el, hogy melyik kurzusra, mikor szeretné felhasználni.

RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS

SZAKÁCSAINK

Kócsa László

Video RÉSZLETEK

Sokacz Bernadett

Video RÉSZLETEK

Bisztriczky Fanni

Video RÉSZLETEK

Bogdány Gábor

Video RÉSZLETEK

Környei Márk

Video RÉSZLETEK

Lien Nguyen

Video RÉSZLETEK

Paul Mizener

Video RÉSZLETEK

Tóth Ágnes

Video RÉSZLETEK

Zoboki Zoltán

Video RÉSZLETEK

Csiszér Dóri

Video RÉSZLETEK

Katona Róbert

Video RÉSZLETEK

Nicola Dal Bianco

Video RÉSZLETEK

Papp Zita

Video RÉSZLETEK

Gerardo Arcos

Video RÉSZLETEK

Gáspár Péter

Video RÉSZLETEK

Soha Al Hashmi

Video RÉSZLETEK

Bogdán Róbert

Video RÉSZLETEK

Papadopulu Aphrodite

Video RÉSZLETEK

Mezner Ákos

Video RÉSZLETEK

Fehér Zsófia

Video RÉSZLETEK

Nagy Róbert

Video RÉSZLETEK

Shabu Tanya

RÉSZLETEK
Megnézem az összes szakácsot

HELYSZÍNEK

  • Bécsi út
  • Páva utca
  • Etyek
1 /

Bécsi út

Bécsi úti helyszínünk a II. és a III. kerület határán fekszik, hangulatos óbudai házak szomszédságában. Ez a főzőstúdiónk a legnagyobb: 440 négyzetméter, két szint, négy szeparált főzőtér. Itt vannak a központi irodáink is, itt mennek a fejlesztések, próbafőzések.
1 /

Páva utca

A Páva utcai stúdió 2006-ban nyílt a Ferencváros megújult, fiatalos negyedében. A IX. kerület sokszínű hangulata veszi körbe helyszínünket, mely otthont ad a világ legnépszerűbb konyháinak. Kellemes környezet, vidám atmoszféra, modern konyhatechnológia: mindez egy helyen.
1 /

Etyek

Az Etyeki főzőstúdió és grillterasz 2013-ban nyílt az Öreghegyen. Etyek a Zsámbéki-medencében, a fővárostól 28km-re, kb. félórányira helyezkedik el. Autentikus vidéki hangulat, ezer színű természet, szőlőtőkék és borospincék színes egyvelege... Minden adott, ami ihletet ad egy kellemes hangulatú főzéshez az etyeki „country” konyhánkban.