Rák Rák Rák – koktélráktól homárig

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzött rák.

MENÜ

  • Grönlandi rántott garnéla, koktélszósz
  • Scampi alla busara, spaghetti / Scampi isztriai busara stílusban, spaghetti
  • Sweet and spicy glazed shrimp skewers / Mézes-chilis mázolt ráknyárs
  • Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
  • Tigris rák grillen, chimichurri szósz
  • Főtt homár falatkák

KIÍRT ALKALMAK

2022. december. 03. - szombat
10:00 - 13:00 Etyek
2022. december. 03. - szombat
16:00 - 19:00 Etyek
2023. január. 21. - szombat
10:00 - 13:00 Etyek
2023. január. 25. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út
2023. január. 31. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V