Meze-mánia: Egyiptom Marokkó

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mezemánia sorozatunkban ezúttal elkalandozunk a Meze kultúra fő területéről a Levante történelmi-földrajzi régióból. Nyugatra vesszük az irányt: a Szahara feletti muszlim Afrika, a Földközi tenger déli vidéke és a berber népek konyhájából kevertünk egy klassz válogatást. Megjelennek a térségre jellemző egytálételek is, illetve könnyebb fogások, mint saláták, mártogatósok, zöldségek, meleg és hideg előételek mindez egy kis egzotikus csavarral.

MENÜ

  • Foul mudammas / Fava babpüré
  • Duqqa / Mogyorós fűszer-szórat
  • Salata meshweya / Grillezett paprikasaláta, tonhal, tojás
  • Meatballs kefta tagine / Darált húsgolyó tagine
  • Imbatin / Hússal töltött burgonyaszeletek
  • Salata baladi / Vegyes friss saláta, római kömény dresszing
  • Matloua bread / Frissen gyúrt és kelesztett pita

KIÍRT ALKALMAK

2024. október. 23. - szerda
16:00 - 19:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás