Késhasználat alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan használjuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekre és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt.

MENÜ

  • Salmon carpaccio, layered vegetable brunoise / Lazac carpaccio, zöldség brunoise
  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 08. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás