Macaron – akarom

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Vajon macaront készíteni tényleg annyira bonyolult, mint azt olyan sokan gondolják? Szerintünk egyáltalán nem! A változatos színekben pompázó finomság elkészítése nagyfokú precizitást és türelmet igényel, de ha betartjuk az alapszabályokat, a macaronunk olyan lesz, ahogy a nagykönyvben meg van írva: kívül roppan, belül puha. A kurzuson több fajta, különleges tölteléket készítünk és végigvesszük azokat a mozzanatokat, amiket fontos betartani, hogy tökéletes állagú, isteni macaronokat alkossunk.

MENÜ

  • Macaron shells / Macaron alaprecept
  • Raspberry-white chocolate ganache / Málna-fehércsokoládé krém
  • Milk chocolate-salted caramel ganache / Tejcsokoládés-sóskaramell krém
  • Raspbery jelly / Málnavelő zselé
  • Basic chocolate ganache, macaron / Alap ganache, macaron

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 05. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. április. 27. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2024. április. 27. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás