Burgermánia - Amerika rajongóknak

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ha elhivatottan keresed a kis csavarokat, amivel többet hozhatsz ki egy egyszerű burgerből, akkor ez a kurzus neked szól! Lesz itt egy régóta hatalmas sikerrel taroló szaftos marharagus verzió - Sloppy Joe néven, egy kis amerikai coleslaw saláta körettel. Folytatjuk a Ponyvaregény című film időtlen, ámde újragondolt sztárjával, a Big Kahunával - amit a grillezett ananász és teriyaki szósz tesz különlegessé, legvégül pedig a sajttal töltött álom következik, a Jucy Lucy. Ízek és technikák egyenesen a tengerentúlról - ezek után nem lesz kérdés, hogy mitől szaftos a húspogácsa, illetve hogy tényleg passzol-e a sós az édeshez!

MENÜ

  • Juicy Lucy / Burger, cheddar sajttal töltött húspogácsa
  • Big Kahuna / Hawaii burger, ananász salsa, teriyaki szósz
  • Sloppy Joe / Burger, káposztasaláta, grillezett kukorica
  • Freshmade burger bun / Házi hamburger buci

KIÍRT ALKALMAK

2024. augusztus. 07. - szerda
18:00 - 21:00 Etyek

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás