• Név
  • E-mail

Voucher vásárlás online

Ha nem tudsz eljönni valamelyik üzletünkbe - online is megveheted a vouchert, majd otthon kinyomtatva odaadhatod az ajándékozottnak. A vouchert egy évig lehet felhasználni - a hentesműhely kivételével bármelyik kurzusunkra érvényes. Az ajándékozott választhatja ki, hogy melyik kurzusra jönne - online tud jelentkezni a voucheren található vonalkód/szám megadásával. (Amennyiben 1 éven belül az ajándékozott nem tudja felhasználni a vouchert és nem szeretné veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhet a hosszabbítási lehetőségével. Ennek összege 1.000 Ft/fő/hó, melyet a kurzuson rendezhet.)

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül: http://www.chefparade.hu/egyutt-a-baratokkal

Voucher vásárlás online

Hány fő részére?

1 2 3 4

Hány alkalom?

1 2 3 4

Kapcsolattartó

+36

Kérjük figyelmesen add meg az adataidat!
Amennyiben 1 óra elteltével sem érkezik meg a megadott e-mail címedre az ajándék voucher, mindenképpen ellenőrizd a spam és promóció mappákat is, vagy az összes leveled között keress rá a 'chefparade' szóra.
Végösszeg: 15990 HUF

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 061 210-6042 számon vagy,
írj e-mailt az info@chefparade.hu címre!