• Név
  • E-mail

Török konyha klasszikusai

A kurzuson te is megtapasztalhatod, hogy a török konyha nem csak dönerből és baklavából áll. Erre a kurzusra elsősorban az ország klasszikus fogásaiból válogatunk össze egy menüre valót, felsorakoztatva a török konyhára legjellemzőbb alapanyagokat, mint a lencse, a bárány vagy a fenyőmag. Fedezzük fel együtt Törökország klasszikus ízeit!

Menü

  • Kızıl çorbası / Marhahúsleves zöldlencsével és csicseriborsóval
  • Kadınbudu köftesi / Fűszeres bárányfasírt
  • Elma dolması / Fűszeres rizspilávval töltött alma sütőben sütve
  • Irmik helvası / Fenyőmagos grízgombócok

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 16.
Szombat 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990 Ft
2 fő / alkalom = 25.990 Ft