• Név
  • E-mail

Steak világa - vöröshúsok, a színhúson túl

A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folyatjuk a ragadozást. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szereztünk be 40 napig szárazon érlelt hátszínt, valamint egy "fogyasztható méretűre” fűrészelt rostélyost. Elsőrendű húsételek készülnek majd zöldség köretekkel, ahol természetesen a desszert is grillezve készül. Erősen ajánlott húsimádóknak, de mindenkinek, aki kivételes gasztro élményre vágyik.

Menü

  • Érlelt hátszín fügekrémmel, marinált céklás salátatoronnyal
  • Ribeye steak, parázsban sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
  • Grillezett ananász mascarpone krémmel és mandula grillázzsal

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 8.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Még van pár helyünk...

Ínyenc Franciaország2019-03-22 18:00