• Név
  • E-mail

Steak világa: szárnyasok

Aki már sütött csirkét, kacsát vagy libát, talán már megtapasztalta, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk, vagy ahogy a szakácskönyvek sejtetik. Szeretnénk mindenkit megóvni a csalódástól, és segíteni abban, hogy elsajátítsa a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.

Menü

  • Sült rosé kacsamell, parajos burgonyatorta, gránátalmaszósz
  • Supreme csirke, illatos gombaragu, papardelle
  • Rostonsült libamáj, grillezett mézes füge, pirított kalács

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 9.
Hétfő 18:00
Hétfő 18:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-