• Név
  • E-mail

Pastaparadé – friss nyújtott tészták

A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Azon belül is ma tésztagépekkel dolgozunk és friss nyújtott tésztákat (pasta fresca asciutta) tanulunk meg készíteni: pappardelle-t, tagliatelle-t és farfalle-t (csokornyakkendő alak). És persze lesz sok-sok feltét, benne remek és klasszikus szószok, valamint egy igazán könnyed olasz desszert.

Menü

  • Tagliatelle carbonara
  • Pappardelle alla bolognese
  • Farfalle con due creme e gamberi / Farfalle cukkini-mandulakrémmel és garnelával
  • Panna cotta, eperkrém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 27.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-