
Marseille Classique (ENG)
A valaha rosszhírű Marseille kulturális és kulináris reneszánszát éli napjainkban, és a városban egy sor izgalmas ételt fedezhetünk fel. A Földközi-tenger és Provence közelsége hatja át ezt a menüsort. Egy színpompás piros frissítő koktéllal kezdünk, ami az egész Côte d'Azur vidékén nagyon népszerű. Egy hipp-hopp összeállítható krémesen lágy kecskesajtos salátával folytatjuk, majd tovább fokozzuk az előétel helyzetet ropogós morzsával meghintett sült kagylóval. Végezetül pedig két további klasszikus fogás a közeli Provence-ból: szuper omlóssá pácolt vörösboros marharagu, azaz Daube, és egy helyi creme brulée variáció.
FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY A KURZUS ANGOL NYELVEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!
Menü
- Monaco apero cocktail
- Salade chevre chaud / Goat cheese, mixed green salad, baguette
- Moules farcies gratinées / Baked stuffed mussels
- Daube Provencale / Braised beef with red wine and vegetable stew
- Crème brulée à la fleur d'oranger / Creme brulée with orange blossom
Ételallergia és ételintoleranica információk
Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.
- időtartam: 3 óra
- Létszám: 10 fő
Nehézség:
2 fő / alkalom = 26.990,-

A kurzust vezeti Paul Mizener További kurzusok még vele...
Jelentkezés / feltételek
Info
Ha 4-nél többen jönnétek, kérjetekajánlatot privát főzőkurzusra.