• Név
  • E-mail

Késhasználat alapok

Mindenki vágott már zöldséget és húst is, akkor minek jöjjünk a kurzusra? Mert megtanuljuk és főleg begyakoroljuk hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk. Hogyan válasszunk kést, tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez vagy carpaccióhoz? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? A sok anyagból persze majd főzünk is...

A Fiskars támogatásával minden résztvevő egy Fiskars szakácskést kap ajándékba!

Mi a menü? Amit a sok összevágott húsból és zöldségből összedobunk.

Menü

  • Thai zöldségleves sertéshússal
  • Lazac carpaccio, zöldségtorony
  • Rántott filézett csirkecomb, zöldségpüré, blansírozott brokkoli

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 4.
Hétfő 18:00
Csütörtök 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-