• Név
  • E-mail

Bizánc és Konstantinápoly ízei

Isztambul, vagy ahogy sok évszázadon át hívták, Konstantinápoly nemcsak Törökország, illetve az egykori Oszmán, valamint Bizánci Birodalom, hanem az egész régió legnagyobb városa – kultúrája, építészete, lakosságának sokszínűsége és persze konyhája is hűen tükrözi ezt. Ezen a kurzuson képzeletbeli körutazást teszünk Isztambulban, amihez olyan színes, könnyű meze-menüsort állítottunk össze, amelyben az ottlakó, egykor egész városrészeket magukénak tudó szefárd zsidó, örmény és görög népek konyháinak ízei jelennek meg. Főzés közben pedig sok-sok érdekességet is megtudunk erről a mindig is vibráló, közel 20 milliós városról, történelméről, lakóiról.

Menü

  • Kaşkarikas (szefárd zsidó - cukkini saláta kaporral, fokhagymával és kecskesajtos pitával
  • Pilaki (görög - olívaolajos fehérbab saláta sárgarépával és fokhagymával főzve)
  • Topik (örmény - csicseriborsókrémes, fahéjas, mazsolás, karamellizált hagymás batyu)
  • Midye kavurma (görög - sajttal, paprikával, paradicsommal töltött kagyló)
  • Pirasa köftesi (szefárd zsidó - fűszeres, pórés mini húsgombócok)
  • Dondurmalı irmik tatlısı (örmény - fenyőmagos, pirított búzadarából készült helva vanília fagyival)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Jelezd, ha nem jó az időpont! Dátum 2019. Április 11.
Csütörtök 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990 Ft

Jelentkezés / feltételek

Info

Ha 4-nél többen jönnétek, kérjetek
ajánlatot privát főzőkurzusra.

Hányan szeretnétek jönni?

1 2 3 4
Többen lennénk

Kapcsolattartó

+36
Kérjük, figyelmesen add meg az adataidat! Helyed csak akkor biztosított a kurzuson, ha a visszaigazolásunkat megkapod e-mailben! Ha a visszaigazolást nem kaptad meg, mindenképpen hívd ügyfélszolgálatunkat!

Fizetési mód választása

Személyesen

Ha személyesen óhajtod rendezni a részvételi díjat ezt napközben Bécsi úti Szakácskönyvboltunkban,
H-Cs 8-17 / P 8-16 teheted meg a jelentkezéstől számított 3 napon belül. Befizetésnél kérjük hivatkozz a befizetőazonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

PayPal

Legegyszerűbb fizetés ha kurzusaink díját azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris regisztráltál.

Bankkártya

A kurzusaink díját azonnal, bankkártyád segítségével is kiegyenlítheted. Az OTP Bank biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.
Kérjük figyelmesen add meg az adataidat! Helyed csak akkor biztosított a kurzuson, ha a visszaigazolásunkat megkapod e-mailben! Ha a visszaigazolást nem kaptad meg, mindeképpen hívd ügyfélszolgálatunkat!

Webshop hűségpont

Kérjük add meg megjegyzésben a webshopban használt felhasználó neved, és beváltani óhajtott pontjaid értékét. Részvételi díjad annyi forinttal csökken, amennyi pontot beváltasz. A fennmaradó értéket kérjük utald át az
OTP Bank 11711041-29918504
külföldről: HU13117110412991850400000000 számlaszámra.

Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Átutalás

Előre átutalással kérjük teljesíteni a Chefparade Kft.
OTP 1170902620000150
számra a jelentkezéstől számított 3 napon belül.
Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Voucher

Ha rendelkezel már Chefparade voucherrel, melyet korábban vettél, vagy ajándékba kaptad, akkor kérjük írd ide a vonalkód számát, amely a hátoldalán szerepel.

Feldobox

feldobox Ha Feldobox élményutalvánnyal rendelkezel, kérlek írd ide a számát illetve, hozd majd magaddal a kurzusra Fontos! a kurzus dátuma meg kell, hogy előzze az utalvány lejárat dátumát ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni.
Végösszeg: 15990 HUF

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 061 210-6042 számon vagy,
írj e-mailt az info@chefparade.hu címre!