Wok wok wok - Kína
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            „Wok, wok, wok” sorozatunk második részében tovább cizelláljuk a wokban sütés tudományát. Többféle módszert fogunk begyakorolni: hirtelen sütünk, párolunk, pirítunk és a vágási technikánkat is tovább csiszoljuk. Elősütünk, előpácolunk, mindezt különböző húsokkal. Négy remek dél- és nyugat-kínai fogást készítünk, a két legízletesebb és legfűszeresebb vidékről, Kanton és Szecsuán régiókból. Bátran ajánljuk kurzusunkat kezdőknek és haladóknak is, akik vonzódnak a keleti ízekhez, illetve szeretnének elmélyülni a kínai gasztrokultúrában.
                                                            
                    MENÜ
- Stir-fried bok choy / Pirított bok choy
 - Stir fried chicken in guilin chilli sauce / Csirke kockák, guilin chili szósz
 - Dry-fried shredded beef with Toban Djan / Pirított marhahátszín, Toban Djan szósszal
 - Chinese sweet and sour pork / Kínai édes-savanyú sertés
 
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…