Wok wok wok - alapok
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A wok egy hagyományos kínai konyhai eszköz, ami szinte már az egész világon ismert és használatos. Nem véletlen, hogy nálunk is egyre elterjedtebb, hiszen szinte minden elkészíthető benne egészségesen, gyorsan, és hihetetlenül finoman. A zöldségek kimondottan hálás alapanyagok: megőrzik élénk színüket és ropogós állagukat, de a zöldségeken kívül ezúttal készítünk benne pirított tésztát, húst és rizst is. Az alapvető technikákat is tisztázni fogjuk, például milyen a hirtelen sütés, a stir-fry (keverés-pirítás), miért fontos a precíz vágás az előkészület során, milyen lángot állítsunk be a sütéshez, és mihez kezdjünk, ha nincs is wokunk?
MENÜ
- Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
- Egg fried rice / Tojásos sült rizs
- Beef stir-fry with vegetables and thai basil / Wokban készült marha, zöldségek, thai bazsalikom
- Pad thai noodles / Thai sült tészta rákkal
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…