Vegán konyhai alapok powered by Alpro

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Bár a teljesen növényi alapú táplálkozást sokan nem tudnák elképzelni maguknak, abban mindenki egyetért, hogy a zöldségfogyasztás rengeteg előnnyel jár és környezettudatosabb választás is. Azonban tud-e egy teljesen növényi alapú menü ízélményben is kiemelkedő lenni? Mi azt gondoljuk, hogy igen! A profi konyhatechnológia alapokat felhasználva készítünk ma este zöldség „jus”-t, sütünk „steak”-et, pürésítünk, karamellizálunk, blansírozunk, marinálunk. Megtudjuk, hogy legfinomabb egy zöldségalaplé, mely zöldségek tartalmazzák a legtöbb ízanyagot, milyen technikával tudjuk ezt belőlük a legjobban kihozni. Külön öröm számunkra, hogy a kurzust az Alpro támogatásával valósítjuk meg számotokra, tartsatok velünk ti is!

MENÜ

  • Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
  • Risotto ai funghi / Erdei gombás rizottó, fenyőmag, sörélesztőpehely
  • Root vegetables jus / Gyökérzöldség jus
  • Padlizsán steak, kókuszos karfiol püré, marinált lilahagyma
  • Vegán gesztenye mousse, kakukkfüves meggyragu

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás