Vágott és mártott trüffelek

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson a vágott és mártott bonbonok világába merülünk el, ahol megtanuljuk a helyes formázást, a trüffelek megfelelő tejszín és csoki arányát, illetve több formázási lehetőséget, hogy mártani tudjunk falatnyi finomságokat. A csokoládé temperálása ennél a tecnikánál is nagyon fontos, hogy szépen tudja körbevonni a falatnyi trüffelt, illetve hogy a selyemfényesség is tökéletes legyen. Készítünk earl grey teásat, kávé-marcipánt 2 rétegeben és egy nagyon mogyorós mártott bonbont. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!

MENÜ

  • Vágott Earl Grey trüffel
  • Vágott mokka-marcipán trüffel
  • Mártott milk rocher trüffel

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás