Vad-szerelem

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Régi főúri szakácskönyvekben százféleképpen készítették a vaddisznót, fürjet, fácánt, a magyar konyha évszázadokon át őrizte a vadak elkészítésének fortélyait. Sajnos sokak étkezési kultúrája elfelejtette a vadhús elkészítésének módját, sokan félnek tőle, pedig ez sem misztikum, és ezt be is bizonyítjuk. Menüsorunkra három vadat tűztünk fel: fácánból készítünk pástétomot, vaddisznóból levest és szarvasból főételt. Sok érdekesség, fortély, „vadulás”. Húsrajongóknak kötelező!

MENÜ

  • Fácánhús pástétom, lilahagyma
  • Tárkonyos vaddisznó raguleves
  • Szarvas bélszín, szalvétagombóc, áfonyás barnamártás

KIÍRT ALKALMAK

2025. január. 03. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

...
Szeretnétek privát kurzust?
Segítünk.
Szervezd meg magadnak és barátaidnak ezt a kurzust zártkörűen!
Megszervezem!

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya Simple Pay

A legkönyebb módja a díj kifizetésének bankkártyával. A Simple Pay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadása által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalára.

Bankkártya Stripe

A díjat a Stripe Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

FELHASZNÁLATÓ VOUCHEREID

Rendszerünk automatikusan kiválasztotta és jelenkezéskor beváltja az alábbi voucher(eke)t.

Ajándékba kaptál vouchert?

Kérjük váltsd be jelentkezés előtt!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlítenéd ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 (20) 371-5004 számon vagy, írj e-mailt a hello@chefparade.hu címre!

Végösszeg:
- HUF
2025. január. 06. - hétfő
18:00 - 21:00 Etyek

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás