Tuna lover - tonhal mindenek felett

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Köztudott, hogy a tonhal nagyon egészséges, és számtalan módon variálható. Ezen a kurzuson nem arról a tonhalról lesz szó, amit konzervbe zárva vásárolunk meg, hanem arról, amely még frissen, gyönyörű vörös színű húsával kápráztat el minden halimádót. Többféle ízirányt fogunk kipróbálni, és teszünk egy nemzetközi kitekintést is, hogy egyes területeken hogyan dolgozzák fel ezt a csodás alapanyagot. Előételekkel kezdünk: egy tatár- és carpaccio verzióval, majd jön egy olasz megaklasszikus a ’vitello tonnato’, csúcspontként pedig egy steak sütéssel zárunk, amit a méltán híres hollandi mártás tesz teljessé.

MENÜ

  • Tartare de thon / Tonhal tatár
  • Tuna carpaccio / Tonhal carpaccio
  • Vitello tonnato / Borjúsült tonhalkrémmel
  • Tuna steak / Tonhal steak, édesburgonya püré, hollandi mártás

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás