Torta A-Z-ig

Időtartam: 4 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az internetes videókon és recepteken mindig olyan könnyűnek tűnik összeállítani egy tortát: a piskóta mindig egyenes, a krémek csodálatos módon nem folynak ki, sőt pontosan úgy vonják be a tortát, ahogy a magazinokban és még különböző extra textúrák is játszi könnyedséggel készülnek és kerülnek fel a mesterműre. Ha te is sokszor tapasztalod, hogy elméletben minden sínen van, de a gyakorlatban valami mindig félrecsúszik és nem az az eredmény lesz (bár a család mindig győzköd, hogy de ízre jó!), amit elterveztél, akkor ezt a kurzust neked találtuk ki. Torta A-Z-ig óránkon ugyanis teljesen 0-ról készítünk el egy tortát! Piskótával, krémmel, ropogós és gyümölcs betéttel, tényleg mindennel, ami egy tortát igazán különlegessé tehet és azt is megmutatjuk, hogyan legyen esztétikailag is olyan az eredmény, ami felér az ízével is!

MENÜ

  • Vajas piskóta, csokoládé mousse, maracuja coulis, földimogyoró ropogós

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 16. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás