Töltött bonbon - téli ihletéssel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson télies ízvilágú bonbonokat készítünk, az élénkítő kávé, az illatos fahéj, a melengető narancslikőr és a karamell aromáival. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!

MENÜ

  • Fahéjas trüffel
  • Cointreau és karamell bonbon
  • Baileys krémes bonbon

KIÍRT ALKALMAK

2023. február. 23. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V