Töltött bonbon - francia ihletéssel

Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson Franciországot megidéző ízvilágú bonbonokat készítünk a levendula, az elegáns pezsgő, és a melengető narancslikőr aromáival. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
MENÜ
- Basic ganache / Alapganache
- Cointreau praliné bonbon
- Levendulakrémes bonbon
- Fehércsokoládés trüffel francia pralinéval
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.