Tex-Mex kedvenceink
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A Tex-Mexet nevezhetnénk akár Texicónak vagy Mexasnak is, hiszen a szó a két szomszédos állam nevéből képződött, és a mexikói származású texasiak konyháját jelöli. A két terület fúziós gasztronómiája hamar meghódította az USA déli, majd északi államait, és mára az egész világ rajong a tacókért, burritókért, fajitákért. A fieszták színkavalkádját idéző ételeknek a hús, a chili, a kukorica, az avokádó, a lime, a korianderzöld, a tejföl és a reszelt sajt adnak gazdag, de mégis friss ízvilágot. ¡Buen apetito!
                                                            
                    MENÜ
- Pulled beef burrito / Tépett marha burrito
- Texas tortilla soup / Texas tortilla leves
- Ensalada de gamba y aguacate / Mexikói ráksaláta, avokádó
- Enchilada de pollo / Csirkés enchilada
- Torta de tres leches / Három tejes mexikói sütemény
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        