Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Szeretnél lenyűgözni mindenkit a francia cukrászat mesterműveivel? Ha igen, akkor ez az izgalmas főzőtanfolyam neked szól! Nemcsak a legismertebb francia linzerek elkészítését tanulhatod meg, hanem betekintést nyerhetsz a francia konyhaművészet alapjaiba is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy elmélyülj a francia cukrászat világában, és olyan különleges recepteket tanulj meg, mint a karamellizált almatorta, a feketeborsos vajas keksz, a pohárban tálalt citromkrém és a klasszikus Quiche lorraine.
MENÜ
- Tarte Tatin / Fordított almatorta
- Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
- Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
- Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…