Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Szeretnél lenyűgözni mindenkit a francia cukrászat mesterműveivel? Ha igen, akkor ez az izgalmas főzőtanfolyam neked szól! Nemcsak a legismertebb francia linzerek elkészítését tanulhatod meg, hanem betekintést nyerhetsz a francia konyhaművészet alapjaiba is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy elmélyülj a francia cukrászat világában, és olyan különleges recepteket tanulj meg, mint a karamellizált almatorta, a feketeborsos vajas keksz, a pohárban tálalt citromkrém és a klasszikus Quiche lorraine.

MENÜ

  • Tarte Tatin / Fordított almatorta
  • Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…