Sushi alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 11 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 27.990,-
Imádod a sushit, de még nem mertél belevágni az elkészítésébe? Itt az ideje, hogy sushi szakértővé avanzsálj. A biztos tudás alapja, hogy először megismerjük az összes speciális japán alapanyagot, az ecettől az algáig, és elsajátítjuk a rizsfőzés akkurátus technikáját is. Megnézzük, hogy hogyan kell bekeverni a rizst, hogy ne essen szét, majd, amikor már tekerő specialistákká váltunk, készítünk californiai rollt, makit és nigirit is. Aztán levezetésképpen főzünk egy szintén japán klasszikust, a sushizás elhagyhatatlan kiegészítőjét: a miso levest is.

MENÜ

  • Miso leves
  • Sushi rizs
  • Nigiri sushi
  • Maki sushi
  • Fordított maki sushi

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. február. 22. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2020. február. 22. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2020. február. 29. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2020. február. 29. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2020. március. 07. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2020. március. 07. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V