Street Food Israel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az izraeli konyha végtelenül összetett és izgalmas, akár az ország történelme: a Közel-Kelet kvintesszenciáját szorozzuk fel az ősi és modern zsidó konyhával, végül adjuk hozzá a számos ide vándorló hozadékát. De hogy is fest ez a gyakorlatban? Az európai konyháknál kevesebb húst és több zöldséget használ, intenzívebben jelen vannak a száraz- és zöldfűszerek, és nem feltétlen egymás utáni fogásokban gondolkodik - hanem inkább egymáshoz jól illő akár egyszerre is fogyasztható hideg és meleg ételekben. Ja és igen Izrael igazi street food ország is, ma este ezt is "figyelembe vesszük".

MENÜ

  • Tabbouleh / Friss saláta, kuszkusz
  • Lavash pita, falafel & humusz / Lavash wrap with hummus & falafel
  • Muhammara / Paprikapasztás közel-keleti diókrém
  • Shakshuka / Izraeli lecsó
  • Malabi / Tejpuding

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás