Street food Indonesia

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Indonéziában is könnyű megtapasztalni mit is jelent a street food valójában. A szigeteken, a tengerparton, a piacokon, a városi utcasarkokon egymást érik a standok, ahol pillanatok alatt izgalmas, egzotikus és megafinom ételek készülnek. Az indonéz konyha sokszínű és komplex: arab, indiai, kínai hatások egyaránt alakították – ámde ma mégis nagyon egyszerűen tudjuk abszorbálni mindezt. Képzeljük magunkat Jáva, Bali vagy Szumátra szigetére, érezzük a chili, a gyömbér, a kurkuma és a rákpaszta illatát a levegőben, miközben a gado gado salátát, sült rizst és sült csirkét, kókuszkrémlevest és sült banán készítünk.
MENÜ
- Gado Gado / Indonéz saláta mogyorószósszal
- Ayam masak habang / Sült csirke, friss fűszerpasztával
- Sambal kecap, bajak, madura / Sambal válogatás
- Gulai telur / Nyugat-szumátrai kókusztejes curry főtt tojással
- Nasi goreng pasar makan / Indonéz pirított rizs
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.