Steak világa - szárnyasok
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Aki már sütött csirkét, kacsát vagy libát, talán már megtapasztalta, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk, vagy ahogy a szakácskönyvek és TV-műsorok sejtetik. Szeretnénk mindenkit megóvni a csalódástól, és segíteni abban, hogy elsajátítsa a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.
MENÜ
- Rosé kacsamell, parajos burgonyatorta, gránátalma szósz
- Supreme csirke, illatos gombaragu, pappardelle
- Rostonsült libamáj, balzsamos grillezett füge, pirított kalács
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.