Steak világa - szárnyasok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Aki már sütött csirkét, kacsát vagy libát, talán már megtapasztalta, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk, vagy ahogy a szakácskönyvek és TV-műsorok sejtetik. Szeretnénk mindenkit megóvni a csalódástól, és segíteni abban, hogy elsajátítsa a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.

MENÜ

  • Rosé kacsamell, parajos burgonyatorta, gránátalma szósz
  • Supreme csirke, illatos gombaragu, pappardelle
  • Rostonsült libamáj, balzsamos grillezett füge, pirított kalács

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 31. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás