Steak világa - szárnyasok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Aki már sütött csirkét, kacsát vagy libát, talán már megtapasztalta, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk, vagy ahogy a szakácskönyvek és TV-műsorok sejtetik. Szeretnénk mindenkit megóvni a csalódástól, és segíteni abban, hogy elsajátítsa a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.

MENÜ

  • Rosé kacsamell, parajos burgonyatorta, gránátalma szósz
  • Supreme csirke, illatos gombaragu, pappardelle
  • Rostonsült libamáj, balzsamos grillezett füge, pirított kalács

KIÍRT ALKALMAK

2022. december. 04. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2022. december. 10. - szombat
11:00 - 14:00 Bécsi út
2022. december. 30. - péntek
10:00 - 13:00 Bécsi út
2023. január. 20. - péntek
10:00 - 13:00 Bécsi út
2023. január. 28. - szombat
16:00 - 19:00 Etyek

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V