Steak világa - surf and turf

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A hús és a hal párosa egy tányéron Európában talán kissé szokatlanul hangzik, míg Amerikában és Ausztráliában mára már senki sem fogadja kételkedve ezt a duót. Sőt, a surf and turf egy igen népszerű ’steak house’ kedvenccé nőtte ki magát. A legenda szerint ez a különleges fogás egy nyugati parti étteremtulajdonos fejéből pattant ki az 1960-as évek végén -egyszerűen csak kombinálta az étlapján szereplő két legdrágább fogást, és előrukkolt a surf & turf elnevezéssel. A kurzuson mi ennél is továbbmegyünk: egy nem akármilyen cézár saláta és egy mennyei brownie gondoskodik a felejthetetlen gasztronómiai élményről.

MENÜ

  • Steak Caesar salad / Bélszín Cézár saláta
  • Grillezett bélszín és ráknyárs, lime mártogató, édesburgonya
  • Brownie, salty caramel sauce / Brownie, sóskaramell szósz

KIÍRT ALKALMAK

2024. október. 23. - szerda
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás