Steak világa - hátszín, ribeye

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!

MENÜ

  • Ribeye steak, fóliában sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
  • Hátszín, fügekrém, marinált cékla
  • Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 04. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű
2025. szeptember. 23. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű
2025. szeptember. 27. - szombat
17:00 - 20:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás