Steak világa - hátszín, ribeye

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!

MENÜ

  • Ribeye steak, fóliában sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
  • Hátszín, fügekrém, marinált céklás salátatorony
  • Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs

KIÍRT ALKALMAK

2022. december. 02. - péntek
18:00 - 21:00 Etyek
2022. december. 04. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út
2022. december. 30. - péntek
16:00 - 19:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V