Steak világa - halak

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 27.990,-
Steak sorozatunk újabb állomásához érkezett: a halak sütéséről lesz szó, amitől egyáltalán nem kell félnünk vagy idegenkednünk. Itthon is beszerezhető tengeri halakat sütünk, előre megtisztítva, kifilézve - hiszen most a sütési technikára koncentrálunk Ezen az órán átfogó képet kapunk a halak fajtáiról, az elkészítésükkel kapcsolatos tulajdonságairól, pl. zsírosak-e, érdemes-e sütni szeletben vagy egyben, mennyi ideig, mi történik ha túlsütjük, egészségre káros lehet-e ha nem sül át rendesen, kell-e extra felszerelés otthonra? Megtudjuk, melyik halhoz milyen fűszerezést, pácot vagy öntetet érdemes használni és miért, a köretek pedig éppoly változatosak lesznek, mint a halak: zöldség, gyümölcs, fűszernövények...

MENÜ

  • Lazac steak tésztában sütve, kakukkfüves alma
  • Vörös tonhal steak, paradicsom-lime salsa, burgonya szuflé
  • Cápa steak, chilis grillzöldségek, petrezselyem velouté

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. február. 24. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2020. március. 07. - szombat
09:00 - 12:00 Bécsi út

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V