Steak világa - bélszín

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
A „Steak világa vöröshúsok” iskolánk történetének legnépszerűbb kurzusa. Sokan szeretnék, hogy a mindennapi étkezésük része legyen a vöröshús, de nem tudják pontosan, hogy hogyan kell a húst előkészíteni, hártyázni, vágni, szeletelni, pácolni - villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Most eloszlatunk minden félelmet, szakavatott séfünk segítségével megtanuljuk, hogy mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között, majd pompás steakszószokat és köreteket készítünk, melyek méltó kísérői lesznek húsételeinknek. És a végén még egy finom desszert is lesz.

MENÜ

  • Bélszín tatár, pirított rozskenyér
  • Bélszín steak, café de paris fűszervaj, steak burgonya
  • Coco and lime blondie / Kókusz és lime blondie

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 22. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. április. 01. - hétfő
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás