Steak világa - bélszín

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A „Steak világa vöröshúsok” iskolánk történetének legnépszerűbb kurzusa. Sokan szeretnék, hogy a mindennapi étkezésük része legyen a vöröshús, de nem tudják pontosan, hogy hogyan kell a húst előkészíteni, hártyázni, vágni, szeletelni, pácolni - villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Most eloszlatunk minden félelmet, szakavatott séfünk segítségével megtanuljuk, hogy mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között, majd pompás steakszószokat és köreteket készítünk, melyek méltó kísérői lesznek húsételeinknek.

MENÜ

  • Bélszín tatár, pirított rozskenyér
  • Japán grillezett tataki hátszín, ponzu szósz
  • Bélszín steak, café de paris fűszervaj, steak burgonya

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V