Sri Lanka

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Sri Lanka (Ceylon) szigete igazi turistaparadicsom: tengerpart, pálmafák, naplemente, teaültetvények. Konyhája pontosan tükrözi a szigetet magát: kicsit indiai, kicsit európai, kicsit ázsiai, de leginkább ceyloni. Gasztronómiai hagyományain erős nyomokat hagyott lakóinak komoly buddhista tradíciója, a mi célunk is az volt, hogy a húsmentessége, egyszerűsége itt is érvényesüljön, illetve, hogy a kurzus végén egy olyan tálat kapjunk, amilyet egy kisebb kifőzdében is összeállíthatunk magunknak. Aki szereti a savanyú és csípős ízeket, biztosan kedvelni fogja, chili rajongóknak pedig kötelező!

MENÜ

  • Wambatu moju / Édes-savanyú padlizsán
  • Citromos rizs / Lemon rice
  • Ceyloni vöröslencse dhal / Ceylon dhal curry
  • Lunu miris / Ceyloni hagymás ízesítő
  • Rizspalacsinta tükörtojással /Egg hoppers
  • Coconut sambal / Kókusz szambal
  • Wattalappan / Ceyloni, fűszeres kókuszkrém desszert

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás