Sous vide mesterfogások

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Csábít a gondolat, hogy vegyél egy sous vide gépet, de otthon nem akarsz egyedül kísérletezni? Érdekel milyen szuper köreteket készíthetsz a sous vide technikával készült húsok mellé, amelyek nem elnyomják, hanem tökéletesen kiegészítik az ételeket? Gyere és tapasztald meg, hogy az alacsony hőfok és a hosszú idő milyen csodát tesz a húsokkal. Ma ezt fogjuk bemutatni, csirkemell és lazac felhasználásával, sőt a sous vide technikát egy desszert elkészítésénél is hasznosítjuk! Minden technikai és technológiai tudnivalót is alaposan átnézünk, legyen szó a húsokról, vákuumozó gépről, tasakokról és fóliákról, sous vide kádakról. Az otthoni használat ezek után gyerekjáték lesz!

MENÜ

  • Lazac, sous vide és panko morzsában, ragacsos feketerizs, paradicsomvariációk
  • Sous vide csirkemell, karalábé püré, steak burgonya, marinált hagyma
  • Sous vide ananász textúrák, mascarpone hab, morzsa

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás