Pastaparádé - vegán különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ezt a kurzust két népszerű trend találkozása ihlette: az olasz konyha legikonikusabb alapanyaga a friss házi tészta és a vegán konyha térnyerése. A kurzus menüje három olasz régió segítségével mutatja be, hogyan lehetséges egyszerűen finom tésztaételeket készíteni állati eredetű élelmiszerek használata nélkül. Ezen az órán Toszkána adja nekünk a pici tésztát paradicsommal és jó sok fokhagymával, Emilia-Romagna régióból származik a különös technikával sodort garganelli tészta pisztáciás pesztóval, végül pedig Campari egy klasszikus spagettit sült cukkinivel inspirál bennünket. Kulturális kaland, nem csak vegánoknak!

MENÜ

  • Garganelli al pesto di pistacchi e pomodorini / Garganelli, pisztácia pesztóval
  • Pici all'aglione e briciole / Friss 'pici' tészta, briciole, paradicsomszósz
  • Spaghetti alla Nerano / Spaghetti tészta sült cukkinivel

KIÍRT ALKALMAK

2024. július. 28. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás