Pastaparadé – friss nyújtott tészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 27.990,-
A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Azon belül is ma tésztagépekkel dolgozunk és friss nyújtott tésztákat (pasta fresca asciutta) tanulunk meg készíteni: Papardelle-t, Tagliatelle-t és Farfalle-t. És persze lesz sok-sok feltét, benne remek és klasszikus szószok is: az igazi pesto, az igazi bolognese és az igazi carborana.

MENÜ

  • Farfalle con due creme e gamberi / Farfalle cukkini-mandulakrémmel, garnélával
  • Pappardelle alla bolognese / Friss pappardelle, bolognai ragu
  • Tagliatelle carbonara / Tejszínes tagliatelle, bacon, parmezán
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. február. 24. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V