Pastaparadé – cannelloni, lasagne
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Pastaparádé rakott tészták kurzusunkon három finomság kerül górcső alá: a lasagne és a cannelloni kétféle töltelékkel. Mindhárman globális világsztár fogások lettek és jól ismertek Magyarországon is – sőt talán már mi magunk is csináltunk. De hogy készülnek igazán olaszosan? Milyen, ha frissen mi készítjük a tésztát? Milyen az igazi paradicsomszósz, vagy maga a “bolonyai”? Hogy lehet elrontani, vagy hogy lehet még finomabb…? Minden kérdésre választ kapsz ma. És hogy még teljesebb legyen az este: egy finom meglepetés desszerttel is készülünk
MENÜ
- Lasagne alla bolognese, pasta fresca / Friss lasagne, bolognai ragu
- Cannelloni di verdure e ricotta, pasta fresca / Zöldségimádó friss cannelloni tésztával
- Cannelloni con pollo, pasta fresca / Csirkés cannelloni, frissen nyújtott tészta
- Crema di ricotta al limoncello / Limoncello-ricotta mousse
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.