Mexikói Húskaland

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A mexikói konyha erős húsételekben, sokféle finoman elkészített hús a főszereplője egyszerűen vagy összetett, klasszikus vagy kevésbé ismert finomságoknak – legyenek azok spanyol, más latin- vagy észak-amerikai eredetűek. Ma tépett csirke, malacsült és sertésborda fogások várnak ránk. Marinálunk, sütünk, grillezünk. Remek salsák, saláták, chipotle és ancho szószok, és persze mexikói rizs, taco, tortilla is lesz. És igen végül egy remek (eredetileg húsvéti) kenyérpuding desszertet is készítünk különleges fűszerezésű sziruppal és sajttal. Micsoda lakoma! Que fiesta!

MENÜ

  • Shredded chicken tinga taco / Csirkés tinga karamelizált hagyma, chipotle szósz, taco
  • Cochinita Pibil / Tépett sertés hús pibil módra
  • Costillas de Cerdo horneadas en tres chiles / Sertésoldalas három-chili szósszal
  • Capirotada spicy bread pudding / Capirotada fűszeres-édes sült bagett

KIÍRT ALKALMAK

2023. április. 10. - hétfő
16:00 - 19:00 Bécsi út
2023. április. 29. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2023. május. 14. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2023. május. 21. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

A kurzuson minden résztvevő vendégünk az első italra (1 pohár bor, 1 üveg sör vagy 1 üdítő). Minden további italfogyasztás, itallap alapján a kurzus után fizetendő a szakácsunknál, vagy lehetőség van Prémium italcsomagot 3990 Ft korlátlan fogyasztással is vásárolni.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak